Morfovarázs nap

Morfovarázs nap:

Neked ajánlom ezt a napot, ha megoldatlan problémád van

  • az egészségeddel,
  • emberi kapcsolataiddal, családoddal, társaddal,
  • karriereddel, munkahelyeddel,
  • anyagi biztonságoddal kapcsolatban.

A Morfovarázs történéseit szavakkal elmagyarázni nagyon nehéz, a személyes tapasztalatot semmi nem helyettesíti.

A Morfovarázs alapja a Bert Hellinger-féle család- vagy rendszerállítás. Bár Hellinger eredetileg családi kötődéseket vizsgált, a morfogenetikus mezőből rendkívül sokrétű információ előhívható. Kérdéseink irányulhatnak döntési szituációkra, betegségek okaira, párkapcsolatunkra, társas kapcsolatainkra, stb. Az állító problémáját a morfogenetikus mezőben szereplők jelenítik meg. Őket nem is annyira szereplőknek, mint inkább tolmácsnak nevezném, hiszen nem eljátszanak egy előre megírt szerepet, hanem az érzeteiket mondják el. Ezek lehetnek fizikaiak, pl. nyom a feje, súly van a vállain, elgyengült a lába, stb. De jelentkezhetnek érzelmek, pl. szomorú lesz, vagy éppen nagyon vidám, stb. Vagy érezhetnek vonzást a térben, elmozdulnak, valaki mellé állnak, vagy egy másik szereplő inkább taszítja őket. A szereplők mozgása, érzetei segítenek megérteni és szó szerint meglátni azt, ami a fizikai életünkben megjelenő felszín alatt van.

Az elakadásokat, a mező által jelzett egyensúlytalanságokat gesztusokkal, oldó mondatokkal állítjuk helyre. Az egyensúly helyreállását érezni lehet megkönnyebbülés, kellemes érzetek formájában.

A csoportfoglalkozás hosszúsága az állítók számától függően 4-8 óra.

Részvételi díj: állítóknak 14.000 Ft.
Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, gyere el szereplőként, próbáld ki!

Tervezett Morfovarázs napok 2017-ben: szeptember 9. (szombat), október 1. (vasárnap), és 23. (hétfő)., november 12. (vasárnap), december 9. (szombat)
Kezdés: 10.00 órakor, befejezés a résztvevők számától függően 16-17 óra között.

eva

Vezeti

Nevihostényi Éva

Telefon: 06 30 488 3294
Email: nevihostenyi@gmail.com