Aranymátrix meditáció Gonggal

Aranymátrix meditáció Gonggal

Az arany szín jelképezi az isteni bölcsességet-tudást. A teremtésben több karátú rezgésszinten érzékelhetjük .

Az arany-tudatosságban az isteni – feltétel nélküli szeretet gyógyító-megújító, átlényegülő energiáiban megtapasztalhatjuk a körülöttünk lévő élet-energia-virága- fényszövetét /mátrix-hálózatát/. Amikor elérjük ezt a hálót, minden optimalizálódik bennünk és körülöttünk. Ha többször megismételjük, a sejtek emlékezetében megmaradnak a kódok, és a változások megjelennek a fizikaiban is.
Minden, amit hiszel-gondolsz magadról és a világról, folyamatosan teremti a jelenedet, valóságodat. Minden negatív tapasztalatot, melyet még nem sikerült feldolgozni, elengedni, berögzült kódokként újrajátszik a tudatalattid, ezért nem tud teljes "egészségben" működni csodálatos lényed.
Az isteni arany mátrix rendszerét magadhoz engedve, belelényegülve újra emlékezni kezdenek kozmikus testeidtől a fizikai testedig minden fényszöveted-sejted a "tökéletes" működésre". A gong hangrezgései a nap-kapu-csillag kapu , tér-tartás funkcióiban hatalmas áldás és segítség minden élőlénynek. Hiszem, ha egy csoportban a lelkek összekapcsolódva, szívük megnyílásával ráéreznek saját isteni lényükre /akik valójában vagyunk/, hatalmas változás jön létre térben-időben- a Mindenségben.

A program 1,5 órás 3500 ft/fő

Szeretettel várlak!
Gájatrí Szilassy Katica

Korlátozott a férőhely!
Bejelentkezés: email: katica@jogasziget.hu
Tel: 06-30-768-7997

katica

Vezeti

Szilassy Katica

Telefon: 06-30-768-7997
Email: katica@jogasziget.hu