Magunkról

„Az vagy,
amit hiszel Önmagadról”

katica

Szilassy Katica

Telefon: 06 30 768 7997

E-mail: lelekfakedves[kukac]gmail.com

Öröm lelkemnek, hogy itt vagy!

Hiszek abban, hogy Mindennek "Oka" van! Ha még ismeretlenként gondolsz is most Rám, tudd, hogy ez egy magasabb tudatosságban, lélekszinten nem így van, ismerjük egymást :-)

Hogyan kerültem ide?

Az életút a fogantatástól a halálunkig meghatározó fordulópontokkal, szellemi, lelki és fizikai szintű kihívásokkal, jelzésekkel segíti a fejlődésünket.  15 éve foglalkozom segítéssel. Saját belső élményeim, tapasztalataim és a tanult módszerek integrációja segíti életemet, a munkámat.
Hiszem, hogy mindenkiben ott vannak a megoldások, csak nem mindig látja objektíven és ehhez olykor külső segítőre van szükség. 

Hogyan és milyen gyakorlati módon tudok a kísérőd lenni?
Jógaoktatóként az ősi tanítások által olyan igazságokkal találkoztam, mint a Dharma /sors/, karma /ok-okozat/ törvénye. Már kislány koromban is úgy éreztem, hogy mindent egy láthatatlan Erő ölel át és tart, vezet. A jóga filozófiájával /jógapszichológia/ feltárult egy nagyobb kép előttem, a meditációval pedig megtapasztalom ma is a határtalan tudat bizonyos állapotait. A nada-jóga /hang jógája/ megismerésével megtanultam a tibeti hangtálak, gong, koshik rezgéseinek minden térre való kiterjedésének ismereteit. A csoportos hangfürdők, gong meditációk, egyéni hangolások,  sok esetben komplex öngyógyítói folyamatokkal támogatják életünket. 

A coaching a jelen élet helyzet nehézségeiből segíti megmutatni a kivezető utat. A tranzakcióanalízis modellekkel dolgozik és pozitív személyiség változásokat eredményez. Felismerjük a szülői minták hogyan függenek össze jelen életünk elakadásaival és milyen módon lehet ezen változtatni.
Minden gondolatunk, érzésünk, a múlt eseményei, és a jelen-jövő lehetőségei is a körülöttünk és bennünk lévő kvantummezőben van. A tudattalan, tudatos, tudatfeletti részeink összehangolása után minden feloldható, változásba hozható. 

Integratív életvezetési tanácsadó
Life coach
Párkapcsolati coach
Csoportos coaching
Önismereti tréner
Női életút vezető-tanácsadó
Jógaoktató
Tibeti hangtál-gong  egyéni kezelés
Hangfürdő
Csoportos meditációk
Meditációs tanfolyam
Nada jóga-hangolás tanfolyam
Női önismereti kör
Lélekpraktika önismereti kör 

Egyéni és csoportos lehetőségeket ajánlok a figyelmedbe!

Csoportos foglalkozások

Hangfürdő tibeti tálakkal, gonggal Aranymátrix meditáció Gonggal Női tábor Szakrális hangok hangolás tanfolyam Spirituális önismereti csoport Szakrális női kör  Lélekpratikák

Egyéni kezeléseim

Spirituális tanácsadás Holisztikus érintés

eva

Nevihostényi Éva

Telefon: 06 30 488 3294

E-mail: nevihostenyi[kukac]gmail.com

Nem gyógyítalak meg - tudom, hogy egészséges vagy.
Nem szerellek meg - inkább teljesnek látlak.
Nem mentelek meg - inkább segítek felismerni a saját erődet.

De elkísérlek a sötétben egészen addig, míg meg nem látod a Fényedet.

Ugyanúgy, mint Te, sok mindent megtapasztaltam az életemben: mélységeket és magaslatokat, fájdalmakat és örömöket, igazságtalanságot és árulást, csalódásokat másokban és magamban, és persze az élet számtalan csodáját...

Közgazdászként, hosszú évek üzleti és vezetői tapasztalatával indultam el egy új úton. Nagyon sok tanulás és belső átalakulás után érkeztem meg abba a stabilitásba, hogy hitelesen tudok Neked támogatást adni, használva a tudásomat, intuíciómat, empátiámat. Együttérzek Veled – nem abban az értelemben, hogy lettem volna valaha is a Te helyzetedben – de érzem a fájdalmadat, az elkeseredésedet, a szomorúságodat, a dühödet, haragodat...

Abban tudlak támogatni, hogy visszatalálj önmagadhoz, önmagad szeretetéhez, és elengedd mindazt, ami már nem szolgálja a legfőbb javadat. Tudom, mekkora erő szabadul fel, amikor szembenézel a sebeiddel, begyógyítod őket, és újra áramlásba kerülsz az Élettel.

A válaszok, megoldások benned vannak, én legfeljebb segítek ezeket megtalálni. Megtisztelsz a bizalmaddal és én is bízom benned: tudom, hogy teljesség ott van benned, és amint eldöntöd, igazi szövetségese tudsz lenni Önmagadnak.

Az általam alkalmazott módszerek: Hellinger-féle család- és rendszerállítás , spirituális választechnika (SVT), mátrix-energetika vagy két-pont módszer, életviteli és üzleti coaching, mediáció (ontológiai coaching és mediáció, dr. Kollár József), Bach-virágterápia. Emellett a reiki, a kineziológia alapjai, a szomatodráma és az ultrarövid terápia (dr. Buda László) segítenek abban, hogy inspiráljam a változásodat.

Csoportos foglalkozások

Családállítás Testállítás Rendszerállítás LÉLEKmegOLDÁSOK Segítsd világra álmaidat Ha a tested beszélni tudna

Egyéni tanácsadás

Gyere, és nézz körül a Lélekfa Központban!

« A 2 »