Magunkról

„Az vagy,
amit hiszel Önmagadról”

katica

Szilassy Katica

Telefon: 06 30 768 7997

E-mail: lelekfakedves@gmail.com

Öröm lelkemnek, hogy itt vagy!

Hiszek abban, hogy Mindennek "Oka" van! Ha még ismeretlenként gondolsz is most Rám, tudd, hogy ez egy magasabb tudatosságban, lélekszinten nem így van, ismerjük egymást :-)

Hogyan kerültem ide?

Az életút a fogantatástól a halálunkig meghatározó fordulópontokkal, szellemi, lelki és fizikai szintű kihívásokkal, jelzésekkel segíti a fejlődésünket.  15 éve foglalkozom segítéssel. Saját belső élményeim, tapasztalataim és a tanult módszerek integrációja segíti életemet, a munkámat.
Hiszem, hogy mindenkiben ott vannak a megoldások, csak nem mindig látja objektíven és ehhez olykor külső segítőre van szükség. 

Hogyan és milyen gyakorlati módon tudok a kísérőd lenni?
Jógaoktatóként az ősi tanítások által olyan igazságokkal találkoztam, mint a Dharma /sors/, karma /ok-okozat/ törvénye. Már kislány koromban is úgy éreztem, hogy mindent egy láthatatlan Erő ölel át és tart, vezet. A jóga filozófiájával /jógapszichológia/ feltárult egy nagyobb kép előttem, a meditációval pedig megtapasztalom ma is a határtalan tudat bizonyos állapotait. A nada-jóga /hang jógája/ megismerésével megtanultam a tibeti hangtálak, gong, koshik rezgéseinek minden térre való kiterjedésének ismereteit. A csoportos hangfürdők, gong meditációk, egyéni hangolások,  sok esetben komplex öngyógyítói folyamatokkal támogatják életünket. 

A coaching a jelen élet helyzet nehézségeiből segíti megmutatni a kivezető utat. A tranzakcióanalízis modellekkel dolgozik és pozitív személyiség változásokat eredményez. Felismerjük a szülői minták hogyan függenek össze jelen életünk elakadásaival és milyen módon lehet ezen változtatni.
Minden gondolatunk, érzésünk, a múlt eseményei, és a jelen-jövő lehetőségei is a körülöttünk és bennünk lévő kvantummezőben van. A tudattalan, tudatos, tudatfeletti részeink összehangolása után minden feloldható, változásba hozható. 

Integratív életvezetési tanácsadó
Life coach
Párkapcsolati coach
Csoportos coaching
Önismereti tréner
Női életút vezető-tanácsadó
Jógaoktató
Tibeti hangtál-gong  egyéni kezelés
Hangfürdő
Csoportos meditációk
Meditációs tanfolyam
Nada jóga-hangolás tanfolyam
Női önismereti kör
Lélekpraktika önismereti kör 

Egyéni és csoportos lehetőségeket ajánlok a figyelmedbe!

Csoportos foglalkozások

Hangfürdő tibeti tálakkal, gonggal Aranymátrix meditáció Gonggal Női tábor Szakrális hangok hangolás tanfolyam Spirituális önismereti csoport Szakrális női kör  Lélekpratikák

Egyéni kezeléseim

Spirituális tanácsadás Holisztikus érintés

eva

Nevihostényi Éva

Telefon: 06 30 488 3294

E-mail: nevihostenyi@gmail.com

Közgazdászként, sok évnyi üzleti és vezetői tapasztalattal a hátam mögött indultam el egy új úton. A saját változásom göröngyös útján végigjárva veszem most a bátorságot, hogy téged is erre biztassalak.

Tudom, hogy a rengetegben egy vezetővel könnyebb, egy jó térkép aranyat ér, és egy lámpás fénye bevilágíthatja az ösvényt. A legnagyobb eredmény, ha időközben a túrát is élvezni kezded, megszereted az izomlázadat, és már észre sem veszed a válladnak csapódó ágakat.
Coachként és reiki mesterként is hiszek a folyamatos tanulásban, hiszem, hogy a változást lehet segíteni. Tapasztalatom alapján ilyenkor pozitív szándékkal érkezel, nem csak egyszerűen mástól várod a megoldást:

"Újat tanulok, hogy tovább tudjak lépni".

Ugyanígy hiszek a csoportban végzett munkában is: ekkor egyéb képességeidet is "dolgoztatod", azaz mást is tanulsz, mint csak az elhangzottakat - megismerkedsz mások nézőpontjával, sorsával is. Tágítod a határaidat, legyőzöd a félelmeidet, megismered önmagad - és már nem idegen számodra az erdő sem.
Ha készen állsz a felfedezésre, örömmel leszek kísérőd egy darabon.

Alkalmazott módszerek: A harmónia, az EGÉSZség a test-lélek-szellem harmonikus együttműködésének függvénye. Ha egyensúlytalanság lép fel az egyik területen, ez a harmónia már megbomlik, és nehézségeket, esetleg betegséget okoz. A megOLDÁShoz kínálok neked segítséget az általam alkalmazott módszerekkel, amelyek a következők: Hellinger-féle család- és rendszerállítás (Morfovarázs), spirituális választechnika (SVT), reiki, mátrix-energetika vagy két-pont módszer, életviteli és üzleti coaching (ontológiai coaching, dr. Kollár József), Bach-virágterápia, ultrarövid terápia (dr. Buda László).

Csoportos foglalkozások

Családállítás Testállítás Rendszerállítás LÉLEKmegOLDÁSOK Segítsd világra álmaidat Ha a tested beszélni tudna

 

Egyéni tanácsadás

Gyere, és nézz körül a Lélekfa Központban!

« A 2 »

Rólunk mondták

  • :-)

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla at ultricies nulla, et ultricies diam. Morbi quis nunc massa. Donec placerat aliquam quam ut vestibulum. Suspendisse eu dui at magna efficitur dictum. In at odio auctor, vestibulum mauris et, gravida elit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Phasellus porttitor orci in purus molestie malesuada. Vivamus luctus nisi vitae dolor suscipit placerat eu vel mi.

    Varró Zoltán
  • Itt lenni feltöltődés a léleknek :-)

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla at ultricies nulla, et ultricies diam. Morbi quis nunc massa. Donec placerat aliquam quam ut vestibulum. Suspendisse eu dui at magna efficitur dictum. In at odio auctor, vestibulum mauris et, gravida elit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Phasellus porttitor orci in purus molestie malesuada. Vivamus luctus nisi vitae dolor suscipit placerat eu vel mi.

    Farkas Ildikó