LÉLEKmegOLDÁSOK csoportfoglalkozás

LÉLEKmegOLDÁSOK csoportfoglalkozás:

  • ha elakadtál életed bármely területén anyagi, érzelmi, fizikai síkon
  • ha nem érted, mi miért történt körülötted
  • ha többet szeretnél tudni a körülötted tapasztalható világról
  • ha csak egyszerűen keresed a saját utadat

LÉLEKmegOLDÁSOKon azt a célt tűztük ki, hogy önmagunk "mestere" legyünk, meghaladjuk eddigi berögződéseinket, mintáinkat. Annak ajánlom, aki jelen élethelyzetében változást szeretne elérni, és azért hajlandó tenni is.

A LÉLEKmegOLDÁSOK foglalkozásai kéthetente szerdai napon 18.00-21.00 óráig tartanak. A fő téma mindig változik, nem "kötelező" mindegyiken részt venni, bár a foglalkozások némiképpen egymásra épülnek.

Nem jutsz egyről a kettőre - lehet, hogy saját magad állsz vágyaid elérésének útjában? Többek között foglalkozunk az ÖNKORLÁTOZÁS/ÖNSZABOTÁZS, a FÉLELMEINK/SZORONGÁSAINK, az ÖNSZERETET/ÖNELFOGADÁS kérdéskörével.

A LÉLEKmegOLDÁSOK egy kreatív önismereti módszer, melynek során kapcsolatot teremtünk belső világunkkal, testünkkel, őseinkkel, származási családunkkal. "Befelé tekintünk" és előhozzuk mindazt a tudást, ami a változáshoz, továbblépéshez, életünk harmonizálásához szükséges.
Megerősítjük kapcsolatunkat a minket körülvevő információs mezővel. Olyan, minden nap alkalmazható technikákat tanulunk, amelyekkel könnyedén alakíthatjuk át negatív érzéseinket, gondolatainkat, így pozitív változást tudunk előidézni az életünkben. A foglalkozás során nemcsak tanulunk, hanem sok oldásban is részesülünk. Az elakadások feloldása, önmagunk elfogadása megnyitja az utat a változás, és ezen keresztül az öngyógyítás felé.

Ha van olyan füzeted, amibe a gondolataidat/meditációidat, stb. le szoktad írni, akkor azt érdemes magaddal hozni.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Várlak szeretettel :-)

Éva

eva

Vezeti

Nevihostényi Éva

Telefon: 06 30 488 3294
Email: nevihostenyi@gmail.com