Lélekpraktikák

Lélekpraktika

A lelkünk folyamatosan üzen a testnek, de legtöbbször nem figyelünk rá, csak akkor amikor már fáj. A piros lámpák villogni kezdenek, ha ezt sem akarjuk meglátni, egyre több lámpa fog jelezni, hogy szellemem, lelkem nincs összhangban a fizikai világgal, önmagammal. Hiszek abban, hogy mindenki lehet saját maga öngyógyítója, ha tudatossá válik és meri felismerni, hogy életében mi, miért történik. Szeretném felébreszteni másokban is ezt a hitet-tudást.

A Lélekpraktika olyan gyakorlati és meditációs technikákat tanít, melyekkel felébresztheted a benned lévő képességeidet, belső szunnyadó erőidet, bölcsességedet. Ehhez az intuíciót, finom érzékeléselésedet aktiválod, a szándékod és figyelmed összpontosításával.

A személyiségünk megismerésére és a változásához a TA /tranzakcióanalízist/ használjuk. A testeink modellezésére ősi védikus tanításokat ismerünk meg. /Aura/ Mélyen elmerülünk a csakrák világában, hogyan kapcsolódnak össze a finom és fizikai testekkel, világokkal, mint ajtók, kapuk. Univerzális törvényekről és azok hatásairól, élet-halál körforgásáról /reinkarnációról/, a sorsról, mint a lélek fejlődéséről nyitunk beszélgetéseket. Tértartásról és terünk védelméről, tisztítás fontosságáról szerzünk ismereteket és gyakorlatot.

A csoportos találkozások során beszélgetünk a betegségek lelki okairól, a tudatosság fontosságáról arról, hogy testünk jelzéseit, hogyan tudjuk értelmezni. Megismerkedünk a körülöttünk és bennünk is működő mátrix hálózatunkkal /morfogenetikus mezővel/, működési elvével és azzal is hogyan kapcsolódik össze az öngyógyítói munkával. A mező segítségével és csoportmunkával a test-lélek-szellem állapotait figyeljük és harmonizációjukat segítjük létrehozni. Imaginációval a csakrák, belső szervek, sejtek élő tudatával is felvesszük a kapcsolatot. A jelen állapotunkat egy magasabb szintre, az egészség, harmónia, boldogság rezgéseire emeljük. Minden ami benned van tudás-kincs, csak akkor válik elérhetővé, ha a mélyből a felszínre hozod, megéled saját tapasztalatodként.

A csoportfoglalkozások látogatását kizáró okok: alkohol, kábítószer fogyasztása, súlyos mentális zavarok.

Kétheti rendszerességgel találkozunk 12 alkalommal.

Szeretettel várlak! Érdeklődni lehet: Szilassy Katica email: lelekfakedves@gmail.com
katica

Vezeti

Szilassy Katica

Telefon: 06 30 768 7997

E-mail: lelekfakedves@gmail.com