Szakrális hangok hangolás képzés

Szakrális hangok hangolás képzés

„A Nada jóga jelentése: Az Őshanggal való egyesülés. Gyökerei a Védákig nyúlnak vissza. A Nada jóga elképzelése szerint az egész Univerzum /mikro – és makrokozmikus szinten/ különböző hullámhosszúságú, frekvenciájú, rezgő, végtelenül kis, szubatomi energiákból áll. Ezek alapján az őshangból kiinduló, mozgásban lévő energia /interdimenzionális rezgések/, nem pedig az anyag és a részecskék a kozmosz épitőkövei. Az Upanisadok /a Nada –bindu Upanishad, a Hamsa Upanishad/ és a Védák szerint kezdetben nem volt semmi, csak a végtelen hang volt az egyetlen létező valóság. Minden lényben a Teremtő visszhangzik.

A Nada jóga különbséget tesz a hallgató és finomabb rezgések , a belső zene és hangok, valamint a Teremtés Forrásához való visszatérés abszolút csendje és békéje között.“

A képzésen a csakrák, a nádik /energia-csatornák/ működéséről kapunk információkat a jóga tanítási rendszere alapján. Ismereteket szerzünk arról, hogy a hangrezgések milyen módon hatnak a finom energetikai és fizikai testeinkre.
Tértisztítással, térhangolással, valamint önmagunk tisztításával és hangolásával kell kezdenünk ahhoz, hogy testünket-lelkünket-tudatosságunkat felkészítsük a magasabb rezgésű energiák befogadására és érzékelésére.
Megismerkedünk szakrális hangot keltő eszközökkel, tibeti hangtálakkal, gonggal és egyéb hangszerekkel, ezek használatának módszereit sajátítjuk el. Mentális, lelki, fizikai szintjeivel ismerkedünk és visszük be a tapasztalati tudásunkba, egyéni és páros gyakorlatokkal mélyítjük el a tanultakat.

Érdeklődés és jelentkezés: lelekfakedves@gmail.com

Szeretettel várlak!
Gájatrí Szilassy Katica
Lélekhangoló

katica

Vezeti

Szilassy Katica

Telefon: 06-30-768-7997
Email: lelekfakedves@gmail.com