Coaching

Coaching

Életviteli (Life) coaching
Üzleti (Business) coaching
Párkapcsolati coaching

A coaching egy segítő beszélgetés, ugyanakkor jóval több annál. A beszélgetés során a célunk az, hogy visszatükrözzünk, meghökkentsünk, és elgondolkodtassunk annak érdekében, hogy felismerd saját korlátozó mechanizmusaidat, hiedelmeidet. Felismerés, tudatosítás, átalakítás a folyamat, amelyen végigmegyünk.

A coaching célja általában egy (vagy több) probléma hosszú távú, minőségi megoldása, tehát elsősorban nem "tűzoltás". Cél egyfajta nézőpont, vagy paradigmaváltás. Ehhez közöttünk (coach és ügyfele között) hosszabb távú együttműködés szükséges. A folyamatra, és annak hosszára témád ismeretében, az első találkozón tudunk javaslatot tenni. Együtt megfogalmazzuk a célodat, valamint az annak elérését jelző ismérveket is.

Coaching módszerrel mindketten dolgozunk a Lélekfa Központban, így arra fogunk kérni, válaszd ki, hogy melyikünkkel szeretnéd elindítani a folyamatot. Az átalakítás során nemcsak a tudatos elmédet szólítjuk meg, hanem az általunk alkalmazott eszköztárból válogatunk annak érdekében, hogy a változások lélekszinten is megtörténjenek.

Az egyéni tanácsadás során kérdéseidre megkeressük a Te válaszaidat, valamint feladatokat is kapsz, amelyekkel elősegítheted az átalakulásodat. 

Az egyéni tanácsadások során segítünk egy számodra élhetőbb, izgalmasabb, érdekesebb új világ megalkotásában, megfogalmazásában.

További részletekért keress meg bennünket e-mailen vagy telefonon.

Szeretettel várunk!

eva

Vezeti

Nevihostényi Éva

Telefon: 06 30 488 3294
Email: nevihostenyi@gmail.com

katica

Vezeti

Szilassy Katica

Telefon: 06 30 768 7997

E-mail: lelekfakedves@gmail.com