Aktuális

aktualis-h1

Aktuális programok

Avagy találd meg a legjobb megoldást
életed nehezen működő helyzeteire!

1
júni

 

Női tábor kép

Női tábor

Kedves Női Lélek!
Június 1-2-3-án péntek-szombat-vasárnap hív minket az "együttlét"! Vértestolna Csillagvirág vendégház ad otthont Nekünk erre a hétvégére.
Csillagvirág vendégház | Vértestolna.hu
bővebben itt olvashatsz ->

Szeretettel várom jelentkezéseteket!
katica@jogasziget.hu

Gájatrí Szilassy Katica
Szakrális női tanító

21
ápr

békák

Családállítás másképp: Morfovarázs nap

A család: feltétel nélküli szeretet – de időnként: neheztelés, bántás és fájdalom is.
Vajon a saját helyeden állsz-e a családrendszeredben? Melyek azok a családi, mélyen ható erők és minták, amelyek nem engedik, hogy megvalósítsd terveidet? Amelyek mintegy elgáncsolnak, amelyek miatt újra meg újra ugyanúgy döntesz, ugyanazt választod?
Ezek az erők megjeleníthetők a minket körülvevő információs mezőben, megmutatják, honnan származnak. Amennyiben a Lelkünk készen áll rá, ott, azon a szinten fel is oldhatók. Ha  Lelkünk le tudja tenni a terheit, felszabadul a szerződései, vállalásai alól, akkor a felszínen is tovább tudunk lépni, és új minőségben tudjuk folytatni az életünket.

Amennyiben "csupán" eldöntendő kérdéseid vannak, a Morfovarázs abban is segítségedre lehet, hogy tiszta képet kapj, merre indulj tovább, mi szolgálja a legfőbb javadat.
Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a szombat "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->

15
ápr

 

Aranymátrix meditáció

Aranymátrix meditáció Gonggal

Az arany szín jelképezi az isteni bölcsességet-tudást, a teremtésben több karátú rezgésszinten érzékelhetjük .
Az arany-tudatosságban az isteni - feltétel nélküli szeretet gyógyító -megújító, átlényegülő energiáiban megtapasztalhatjuk a körülöttünk lévő élet-energia-virága- fényszövetét /mátrix-hálózatát/.
Az isteni arany mátrix rendszerét magadhoz engedve, belelényegülve újra emlékezni kezdenek kozmikus testeidtől a fizikai testedig minden sejted a "tökéletes" működésre". bővebben ->

A program április 15-én 18.00 - 19.30-ig tart, tehát 1,5 órás. Részvételi díj: 3500 ft/fő
Szeretettel várlak! Bejelentkezés: email: katica@jogasziget.hu vagy Tel:06-30-768-7997
Gájatrí Szilassy Katica

13
ápr

 

DSC_1878

Szakrális hangok – hangolás tanfolyam

A tanfolyamon a csakrák, a nádik /energia-csatornák/ működéséről kapunk információkat a Nada jóga tanítási rendszere alapján. Ismereteket szerzünk arról, hogy a hangrezgések milyen módon hatnak a finom energetikai és fizikai testeinkre.
Tértisztítással, térhangolással, valamint önmagunk tisztításával és hangolásával kell kezdenünk ahhoz, hogy testünket-lelkünket-tudatosságunkat felkészítsük a magasabb rezgésű energiák befogadására és érzékelésére. Megismerkedünk szakrális hangot keltő eszközökkel, tibeti hangtálakkal, gonggal és egyéb hangszerekkel , ezek használatának módszereit sajátítjuk el. Mentális, lelki, fizikai szintjeivel ismerkedünk és visszük be a tapasztalati tudásunkba, egyéni és páros gyakorlatokkal mélyítjük el a tanultakat. bővebben ->

Négy alkalommal találkozunk: április 13, április 27, május 11, május 25-én 17 órától - 21 óráig.
Érdeklődés és jelentkezés: katica@jogasziget.hu
Szeretettel várlak:

Gájatrí Szilassy Katica
Lélekhangoló

24
márc

család madár albatrosz

Morfovarázs nap - család- és rendszerállítás másképp

A család: boldogság, szeretet, nevetés – is igen: fájdalom, neheztelés, könnyek is.
Melyek azok a családi, mélyen ható erők és minták, amelyek nem engedik, hogy megvalósítsd terveidet? Amelyek mintegy elgáncsolnak, amelyek miatt újra meg újra ugyanúgy döntesz, ugyanazt választod?
A jó hír, hogy ezek mind megjeleníthetők a minket körülvevő információs mezőben. Megmutatják, honnan származnak. Amennyiben a Lelkünk készen áll rá, ott, azon a szinten fel is oldhatók. Ha  Lelkünk le tudja tenni a terheit, felszabadul a szerződései, vállalásai alól, akkor a felszínen is tovább tudunk lépni, és új minőségben tudjuk folytatni az életünket.

Amennyiben "csupán" eldöntendő kérdéseid vannak, a Morfovarázs abban is segítségedre lehet, hogy tiszta képet kapj, merre indulj tovább, mi szolgálja a legfőbb javadat.
Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a szombat "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->

04
márc

 

Számmisztika - képi teremtés

Milyen lehetőségeket tartogat számodra az új esztendő?
Milyen álmokat és célokat tűztél ki erre az évre? Születésed dátuma és a 2018-as év számának együttes jelentései, energetikája segíti, hogy mire figyelj, mi az ami támogat téged ebben az évben. Számmisztika és képi teremtés egyszerűen. Teremtői tábla készítése vaszati térrendezés segítségével. Harmadik szem csakra központ a képi világ, tisztánlátás bölcsesség helye is. Amit el tudsz képzelni /képed van róla/, képes vagy rá , hogy megteremtsd! Ráhangolódunk belső vízióinkra vezetett meditációban.
Belső gyermeki énedet hívjuk segítségül, hogy alkotói-kreatív tevékenységgel hozzuk létre "teremtői táblánkat". Minden eszközt biztosítok. Ha egyedi képet, fotót szeretnél, kérlek hozd el magaddal! Kérnék szépen minden jelentkezőtől születési dátumot!
Szeretettel várlak a Lélekfa Központban egy csodaszép élményre!
A program 6000 Ft/fő
Vezeti: Gajatrí Szilassy Katica
Bejelentkezéssel: katica@jogasziget.hu
Tel:06-30-768-7997

 

01
márc

 

Szakrális női kör: Találd meg magadban a boldog Nőt!

Hogyan lehet tudatossá válni a nőiség útján?  Hogyan működik a Nő fizikai-lelki-energetikai-szakrális-spirituális szinteken? Hogyan emelhetem fel női önbecsülésemet? Milyen utat válasszak, hogy boldog-egészséges-teljes életet éljek?  Ezekre a kérdésekre a női körben belső utadon keresztül juthatsz el.

Szakrális női kör indul március 1-jén. A foglalkozások kétheti rendszerességgel lesznek megtartva. bővebben ->

04
feb

 

Hangtálfürdő

Tibeti Hangtálfürdő - relaxációs csoport

A hangfürdő egy különleges élmény, relaxáló, tisztító és feltöltő hatásaival emeli a rezgésszintet, harmóniát teremt a finom és fizikai testeinkben. Elcsendesíti az elmét, így a stresszes, feszült állapotokat segíti megnyugtatni, oldani. A hangfürdő ajánlott akkor is, ha betegségeinken, lelki problémáinkon szeretnénk változtatni, gyógyulni. A hangok közvetlenül kapcsolnak össze minket az Egyetemes Intelligenciával, egyedi módon tapasztaljuk meg azt az áldásos élményt, ami szavakkal leírhatatlan.

Szeretettel várlak!
Szilassy Katica
Lélekhangoló

A program 1 órás 2500 Ft/fő.
Bejelentkezés szükséges:
katica@jogasziget.hu
Tel: 06-30-768-7997

20
jan

 

Madarak_négyzetes

Morfovarázs nap - család- és rendszerállítás másképp

Képzelj magad elé egy magasan szárnyaló madarat, és érezd át, ahogy megéli a szabadságát!
Látod? Érzed a szárnyalást?
Azonban egyszer csak le kell szállnia és fáradságos munkával fészket kell raknia. Munkájából pedig újfajta szabadság születik számára.

Te mitől érzed szabadnak magad?
És mi az, ami nehezedre esik az életedben - annyira, hogy már rá sem akarsz nézni?

Egy barátságos, és fájdalommentes módját ajánlom a "ránézésnek": a Morfovarázs napot.
Ezen a Hellinger-féle család- és rendszerállítást, valamint a spirituális választerápia módszerét hívjuk segítségül, hogy fel tudd szabadítani a megrekedt energiákat, és tovább tudj lépni.
Azt nem ígérhetem, hogy a nap folyamán egyáltalán nem fogunk sírni, de azt igen, hogy biztosan fogunk nevetni. ;-)
Szeretettel várlak akár szereplőként, akár állítóként!

Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a szombat "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->

09
dec

 

Hiány, lenyomat

Morfovarázs nap - család- és rendszerállítás másképp

"Szeretni: sóhaj füstje, kósza gőz,
Majd szikratűz a szembe, hogyha győz,
S ha fáj, könnyekből egy nagy óceán.
Mi más szeretni? Higgadt, tiszta téboly -
Édes vigazság, epe, ami szétfoly."
(Shakespeare)

Szeretet: elvárások és kötődések, bizalom és félelmek, összetartozás és félreértések, görcsök és melegség. Lehet, hogy van valaki, akit el kéne engedned? Vagy pont fordítva: van valaki, akit ideje lenne beengedned az életedbe?

December 9-én, szombaton, ismét Morfovarázs napot tartunk a Lélekfa központban, amelyre szeretettel várunk akár szereplőként, akár állítóként! Felállítjuk kapcsolati rendszeredet, „takarítunk”, oldunk, átalakítunk…

Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a szombat "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->

01
okt

 

Finger on lips - silent gesture

Morfovarázs nap - család- és rendszerállítás másképp

Háromfajta titok létezik. Az egyik az, aminek tudunk a létezéséről, és legalább két ember kell hozzá. Amit meg kell őrizni.
A másik: az eltemetett titok. Amiről ma már senki nem tud. De attól még létezik.
A harmadik talán a legkeményebb dió: ez az a fajta, amit még magunk elől is titkolunk. Nap mint nap többezernyi vallomás marad rejtve hordozója előtt, aki még csak nem is sejti, hogy megvallatlan titkai egy szóra vezethetők vissza: Félek. Ez az, aminek a legkevésbé szeretnénk a szemébe nézni, mert nem vagyunk benne biztosak, hogy állni tudnánk a pillantását.

Bármelyik is van jelen az életedben, akár tudsz róla, akár nem, hatnak rád, befolyásolják életed alakulását.

Ha készen állsz arra, hogy szembenézz velük - önmagaddal -, szemügyre vedd, mi rejtőzik életed felszíne alatt, akkor várlak sok szeretettel október 1-én vasárnap (10-től kb. 16 óráig), a Morfovarázs napon. 

Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a vasárnap "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->

28
szept

 

Szakrális női kör: Találd meg magadban a boldog Nőt!

Hogyan lehet tudatossá válni a nőiség útján?  Hogyan működik a Nő fizikai-lelki-energetikai-szakrális-spirituális szinteken? Hogyan emelhetem fel nőiönbecsülésemet? Milyen utat válasszak, hogy boldog-egészséges-teljes életet éljek?  Ezekre a kérdésekre a női körben belső utadon keresztül juthatsz el.

Szakrális női kör indul szeptember 28-án. A foglalkozások kétheti rendszerességgel lesznek megtartva. bővebben ->

24
szept

 

Aranymátrix meditáció

Aranymátrix meditáció

Az arany szín jelképezi az isteni bölcsességet-tudást, a teremtésben több karátú rezgésszinten érzékelhetjük .
Az arany-tudatosságban az isteni - feltétel nélküli szeretet gyógyító -megújító, átlényegülő energiáiban megtapasztalhatjuk a körülöttünk lévő élet-energia-virága- fényszövetét /mátrix-hálózatát/.
Minden amit hiszel-gondolsz magadról és a világról folyamatosan teremti a jelenedet, valóságodat. Minden negatív tapasztalat, melyek még szeretetlenségben vannak, nem tudtad feldolgozni, elengedni , berögzült kódokként újra játsza tudatalattid , ezért nem tud teljes "egészségben" működni csodálatos lényed.
Az isteni arany mátrix rendszerét magadhoz engedve, belelényegülve újra emlékezni kezd kozmikus testeidtől a fizikai testedig minden fényszöveted-sejted a "tökéletes" működésre". A gong hangrezgései a nap-kapu-csillag kapu , tér-tartás funkcióiban hatalmas áldás és segítség minden élőlénynek. Hiszem, ha egy csoportban a lelkek összekapcsolódva , szívük megnyílásával saját isteni lényükre /akik valójában vagyunk/ ráéreznek, emlékeznek hatalmas változás jön létre a térben-időben-földön és égen a Mindenségben.

A program 1,5 órás 3500 ft/fő
 
Szeretettel várlak! Bejelentkezés: email: katica@jogasziget.hu vagy Tel:06-30-768-7997
Gájatrí Szilassy Katica

11
júni

 

Mi van a felszin alatt_fa

Morfovarázs nap - család- és rendszerállítás másképp

Mi van a felszín alatt? Az amit látsz, ami tükröződik, vagy esetleg valami más?

Ha készen állsz arra, hogy szemügyre vedd, mi rejtőzik életed felszíne alatt, akkor várlak sok szeretettel június 11-én vasárnap (10-től kb. 16 óráig), a Morfovarázs napon. 

Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a vasárnap "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->

23
ápr

 

családi lábnyomok egymás után_kavicsok

Morfovarázs nap - család- és rendszerállítás másképp

Kinek a lábnyomát követed az életeddel?

Ha úgy érzed, nem a saját "ösvényeden" haladsz, várlak sok szeretettel április 23-án vasárnap (10-től kb. 16 óráig), a Morfovarázs napon. 

Neked ajánlom ezt a napot, ha megoldatlan problémád van
* az egészségeddel
* emberi kapcsolataiddal, családoddal, társaddal
* karriereddel, munkahelyeddel.

Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a vasárnap "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->

26
feb

 

shadow_shoes

Morfovarázs nap - család- és rendszerállítás másképp

Szerencsétlenség - mondja a számítás
Csak fájdalom - mondja a félelem
Kilátástalan - mondja a belátás
Az, ami - mondja a szeretet

(Erich Fried: Az, ami)

Várlak sok szeretettel február 26-án vasárnap, a Morfovarázs napon. Tekints rá az életedre, találj egy új nézőpontot, és lásd meg azt, ami... ha ez megtörtént, onnantól már elkezdheted a magad javára fordítani a történéseket.

Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a vasárnap "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->

11
feb

önmagát ölelő jógi

Morfovarázs nap - család- és rendszerállítás másképp

"Mindig tedd magadévá azt, amit el kell fogadnod. Öleld magadhoz és fordítsd a magad javára."
(Robert Frost)

Várlak sok szeretettel február 11-én, SZOMBATON, a Morfovarázs napon, ahol megmutatkozhat számodra, mi az, amit érdemes elfogadnod. A Lélekfa támogató, biztonságos terében magadhoz ölelheted életed eseményeit, szereplőit, és elkezdheted a magad javára fordítani a történéseket.

Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a szombat "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->

19
jan

 

Szakrális női kör: Találd meg magadban a boldog Nőt!

Hogyan lehet tudatossá válni a nőiség útján?  Hogyan működik a Nő fizikai-lelki-energetikai-szakrális-spirituális szinteken? Hogyan emelhetem fel nőiönbecsülésemet? Milyen utat válasszak, hogy boldog-egészséges-teljes életet éljek?  Ezekre a kérdésekre a női körben belső utadon keresztül juthatsz el.  bővebben ->

15
jan

 

aktual3

Segítő Lélekpraktikák mindenkinek

A Lélekpraktikáról : A lelkünk folyamatosan üzen a testnek, de legtöbbször nem figyelünk rá, csak akkor amikor már fáj. A piros lámpák villogni kezdenek, ha ezt sem akarjuk meglátni, egyre több lámpa fog jelezni, hogy szellemem, lelkem nincs összhangban a fizikai világgal-önmagammal.

21
jan

 

korlátok lebontása

Morfovarázs nap - család- és rendszerállítás másképp

"Ha elfogadjuk a korlátainkat, képesek leszünk meghaladni azokat."
(Brenden Francis)

Várlak sok szeretettel január 21-én, SZOMBATON, a Morfovarázs napon, hogy együtt lássunk hozzá korlátaid feltérképezéséhez és lebontásához.

Ha csak érdeklődsz a módszer iránt, akkor számodra ez a szombat "nyílt nap" lehet, gyere el, vegyél részt szereplőként!  bővebben ->