A Lélekfa Központ februári programjai

Február 14. (péntek) – 19:00-20:30 óra- Aranymátrix meditáció gonggal
Az arany-tudatosságban az isteni – feltétel nélküli szeretet gyógyító-megújító, átlényegülő energiáiban megtapasztalhatjuk a körülöttünk lévő élet-energia-virága- fényszövetét /mátrix-hálózatát/. Amikor elérjük ezt a hálót, minden optimalizálódik bennünk és körülöttünk. Ha többször megismételjük, a sejtek emlékében megmaradnak a kódok és a változások megjelennek a fizikaiban is. A meditációt a gong hangrezgéseivel támogatjuk, erősítjük.
A program hozzájárulási díja: 3000 Ft.
Érdeklődés és jelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 , lelekfakedves@gmail.com

Február 15. (szombat) – 15:00-18:00 óra – JÁTÉK az egészségért
Neked ajánlom ezt a programot, ha betegséged, testi tüneteid mögé szeretnél látni. Felszabadult, mégis komoly „játék”, amelyben a minket körülvevő információs mezőt hívjuk segítségül. Testrészeink megjelenítésével analógiákat keresünk, felvesszük a kapcsolatot saját magunk (testünk, érzelmeink, kapcsolati rendszerünk, stb.) „építőkockáival”, elfogadjuk a kapott üzeneteket, lebontjuk az elakadásokat, és újrarendezzük a kockákat.
Csoportlétszám: 4-5 fő, részvételi díj: 7.000 Ft
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Február 16. (vasárnap) – 10:00-kb.16:00 óra- Család- és rendszerállítás: Morfovarázs-nap
Ha úgy érzed, az új év lehetne jobb is, mint az előző volt, kezdd el átalakítani az életedben ható energiákat. Legyen az kapcsolati, egészségi, anyagi kérdés, tekints rá a Morfovarázs/Családállítás segítségével: hol van az elakadás, miért nem működik, mit tehetnék, hogy megváltozzon, stb? Amennyiben „csupán” döntés előtt állsz, vagy a 2020-as évre vonatkozólag átfogó kérdésed van, a Morfovarázs abban is segítségedre lehet, hogy tiszta képet kapj, merre indulj tovább, mi szolgálja a legfőbb javadat.
A Morfovarázs-napon a Hellinger-féle család- és rendszerállítást a spirituális választerápiával egészítjük ki.
Részvételi díj állítóként: 16.000 Ft
Szereplőként ingyenesen kipróbálhatod, megtapasztalhatod
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Február 28. (péntek) – 18:30-21:00 óra- A szív csodálatos birodalma
Vezetett meditációval a szív szakrális belső teréhez utazunk, a szív-egyedi-fénymagjába. Innen intuíciód (felsőbb Lelked) üzeneteire nyílik meg az érzékelés. A meditációt kristályokkal, sámándobbal, saját hangunk rezgéseivel támogatjuk, erősítjük.
A program 2,5 órás , a hozzájárulás 6000 Ft.
Érdeklődés és jelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 , lelekfakedves@gmail.com

Február 29. (szombat) – 16:00-19:00 óra- Segítsd világra álmaidat – tudatos teremtés
Ha már készen van a teremtői táblád, vagy tudod, hogy mit szeretnél megvalósítani 2020-ban, akkor ne hagyd, hogy a kezdeti lendületed alább hagyjon! Átlátod, hogyan teremtesz? Ha nem, itt az ideje, hogy tudatossá tedd! Amint rájössz, hogyan csináltad eddig, képes leszel újat, mást, jobbat teremteni! Fókuszpontok meghatározása, lépések: mit tehetek én, és mivel járulhat hozzá az Univerzum a terveim eléréséhez? Elkezdjük feloldani azt, ami leginkább akadályoz terveid megvalósításában. Gyakorlatokkal indulunk a tudatos teremtés útján. Hogyan kövesd nyomon a megvalósulást? A terveket az élet sokszor átírja – aktualizálás, módosítás, újrahangolás és egyéb finomítások.
A program díja: 7.000 Ft
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com