A Lélekfa Központ októberi programjai

Október 7. (szerda) – 18:00-20:30 óra – Intuitív női önismereti kör

A Nő ajándéka az intuíció, melyet életútján kibontakoztathat és segítheti önmaga fejlődését és kapcsolatain keresztül a családot és a nagyobb közösséget is.
5 alkalommal/2,5 óra/alk./, kétheti rendszerességgel talákozunk és intuitív gyakorlatokkal, meditációval és beszélgetésekkel a következő témákkal foglalkozunk:
Minden életkornak megvannak a szépségei, örömteli és kihívásokkal fűszerezett időszakai. Hogyan tudod belső erőidet, könnyedén és örömtelien használni? Milyen női archetípusokkal segítheted életed különböző területeit és melyik a legerősebb benned? A női életút 4 nagy szakaszában éppen hol vagy? Miért olyan fontos az önbecsülés? Hogyan működünk egészségesen, harmóniában a testünkkel – lelkünkkel. Mit üzennek a női betegségek?
Ha szeretnéd a tiszta megérzéseiden keresztül megismerni női életutadat, felemelni önbecsülésedet, ha keresed a válaszokat, megoldásokat életed különböző területein, szeretettel segítek, hogy megtaláld belső bölcs forrásodban!

Érdeklődés és jelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 , lelekfakedves@gmail.com

Október 10. (szombat) – 10:00-kb.16:00 – Család- és rendszerállítás: Morfovarázs-nap

Családi mintáink, kapcsolati rendszereink láthatatlan szálakon keresztül működtetnek bennünket. A család- és rendszerállítás módszere megmutatja az összefüggéseket, a felismerés, majd a korrekció pedig kimozdíthat az elakadt helyzetből és eljuttathat a minták átalakításáig. A Hellinger-féle család- és rendszerállítást spirituális választerápiával egészítjük ki.
Részvételi díj állítóként: 16.000 Ft
Szereplőként ingyenesen kipróbálhatod, megtapasztalhatod

Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Október 11. (vasárnap) – 19:00-20:30 óra- Varázslatos hangutazás

A hangfürdő egy különleges élmény, relaxáló, tisztító és feltöltő hatásaival emeli a rezgésszintet, harmóniát teremt a finom és fizikai testeinkben. Elcsendesíti az elmét, így a stresszes, feszült állapotokat segíti megnyugtatni, oldani. A hangfürdő ajánlott akkor is, ha betegségeinken, lelki problémáinkon szeretnénk változtatni, gyógyulni. A hangok közvetlenül kapcsolnak össze minket az Egyetemes Intelligenciával, egyedi módon tapasztaljuk meg azt az áldásos élményt, ami szavakkal leírhatatlan.
A program hozzájárulása: 3000 Ft

Érdeklődés és jelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 , lelekfakedves@gmail.com

Október 30. (péntek) – 10:00-13.00 óra- Lélekpraktika

A Lélekpraktika olyan gyakorlati és meditációs technikákat tanít, melyekkel felébresztheted a benned lévő képességeidet, belső szunnyadó erőidet, bölcsességedet. Ehhez az intuíciót, finom érzékeléselésedet aktiválod, a szándékod és figyelmed összpontosításával.

A személyiségünk megismerésére és a változásához a TA /tranzakcióanalízist/ használjuk. A testeink modellezésére ősi védikus tanításokat ismerünk meg. /Aura/ Mélyen elmerülünk a csakrák világában, hogyan kapcsolódnak össze a finom és fizikai testekkel, világokkal, mint ajtók, kapuk. Univerzális törvényekről és azok hatásairól, élet-halál körforgásáról /reinkarnációról/, a sorsról, mint a lélek fejlődéséről nyitunk beszélgetéseket. Tértartásról és terünk védelméről, tisztítás fontosságáról szerzünk ismereteket és gyakorlatot.

A csoportos találkozások során beszélgetünk a betegségek lelki okairól, a tudatosság fontosságáról arról, hogy testünk jelzéseit, hogyan tudjuk értelmezni. Megismerkedünk a körülöttünk és bennünk is működő mátrix hálózatunkkal /morfogenetikus mezővel/, működési elvével és azzal is hogyan kapcsolódik össze az öngyógyítói munkával. A mező segítségével és csoportmunkával a test-lélek-szellem állapotait figyeljük és harmonizációjukat segítjük létrehozni. Imaginációval a csakrák, belső szervek, sejtek élő tudatával is felvesszük a kapcsolatot. A jelen állapotunkat egy magasabb szintre, az egészség, harmónia, boldogság rezgéseire emeljük. Minden ami benned van tudás-kincs, csak akkor válik elérhetővé, ha a mélyből a felszínre hozod, megéled saját tapasztalatodként.

A csoportfoglalkozások látogatását kizáró okok: alkohol, kábítószer fogyasztása, súlyos mentális zavarok.

Kétheti rendszerességgel találkozunk péntekenként 12 alkalom/3 óra .
A tanf. díja alkalmanként 10.000.- Ft

Érdeklődés és jelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 , lelekfakedves@gmail.com

Bejelentkezés alapján – KoroKan masszázs
Az energiavezetékek mentén található akupunktúrás pontokat nyomó-gyúró-simító fogásokkal stimulálva oldódnak a blokkok, testi, lelki és mentális szinten is beindulnak az öngyógyító folyamatok.
Bejelentkezés: Bozsik Johanna, 70-364-8558, e-mail: hannaplusz@gmail.com

Bejelentkezés alapján – Egyéni hangtál kezelés és spirituális tanácsadás
A hangtál kezelés elcsendesíti az elmét, így a stresszes, feszült állapotokat segíti megnyugtatni, oldani. A hangfürdő ajánlott akkor is, ha betegségeinken, lelki problémáinkon szeretnénk változtatni, gyógyulni.
Bejelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 e-mail: lelekfakedves@gmail.com

Bejelentkezés alapján – Egyéni családállítás és egyéni LÉLEKmegOLDÁSOK
Tanácsadás a spirituális választerápia (SVT), a Hellinger-féle család- és rendszerállítás, az ultrarövid terápia, a mátrixenergetika és az ontológiai coaching egyéni kombinációjával.
Bejelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

 A programok helyszíne a Lélekfa Központ (1194 Budapest, Ady Endre út 97-99., F épület, 05 kapucsengő, BEJÁRAT a Jáhn F. u-ból!!!)
Szeretettel: a Lélekfa Központ segítői