A Lélekfa Központ márciusi programjai

Március 7-8. (szo-vas) – 9:00-17:00 óra – Szakrális hangok-hangolás tanfolyam
Megismerkedünk szakrális hangot keltő eszközökkel, tibeti hangtálakkal, gonggal és egyéb intuitív hangszerekkel, ezek használatának módszereit sajátítjuk el. Mentális, lelki, fizikai szintjeivel ismerkedünk és visszük be a tapasztalati tudásunkba, egyéni és páros gyakorlattal mélyítjük el a tanultakat.
Érdeklődés és jelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 , lelekfakedves@gmail.com

Március 10.(kedd) – 9:00-kb.15:00 – Család- és rendszerállítás: Morfovarázs-nap
Családi mintáink, kapcsolati rendszereink láthatatlan szálakon keresztül működtetnek bennünket. A család- és rendszerállítás módszere láthatóvá  teszi ezeket az összefüggéseket. A felismerésen és korrekción keresztül jutunk el a minták átalakításához. A Hellinger-féle család- és rendszerállítást spirituális választerápiával egészítem ki. Részvételi díj állítóként: 16.000 Ft. Szereplőként ingyenesen kipróbálhatod, megtapasztalhatod.
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Március 14. (szombat) – 16:00-19:00 óra- Segítsd világra álmaidat – tudatos teremtés workshop
Gyakorlatokkal indulunk a tudatos teremtés útján. Fókuszpontok meghatározása, lépések: mit tehetek én, és mivel járulhat hozzá az Univerzum a terveim eléréséhez? Elkezdjük feloldani azt, ami leginkább akadályoz terveid megvalósításában. Hogyan kövesd nyomon a megvalósulást? A terveket az élet sokszor átírja – aktualizálás, módosítás, újrahangolás és egyéb finomítások.
A program díja: 7.000 Ft
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Március 22. (vasárnap) – 10:00-kb.16:00 óra- Család- és rendszerállítás: Morfovarázs-nap
A Hellinger-féle család- és rendszerállítás kiegészítve a spirituális választerápiával.
Őseink jelen vannak külső vonásainkban, szokásainkban, hitrendszereinkben – és lelkünkben is ott lehet az ő sorsuk lenyomata. Ezek a családi minták többnyire nem tudatosulnak, mégis láthatatlan szálakon keresztül működtetnek bennünket. A családállítás módszere láthatóvá  teszi ezeket az összefüggéseket. A felismerésen és korrekción keresztül jutunk el a minták átalakításához.
Részvételi díj állítóként: 16.000 Ft . Szereplőként ingyenesen kipróbálhatod, megtapasztalhatod.
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Március 28. (szombat) – 10:00-13:00 óra – JÁTÉK az egészségért
Neked ajánlom ezt a programot, ha betegséged, testi tüneteid mögé szeretnél látni. Felszabadult, mégis komoly „játék”, amelyben a minket körülvevő információs mezőt hívjuk segítségül. Testrészeink megjelenítésével analógiákat keresünk, felvesszük a kapcsolatot saját magunk (testünk, érzelmeink, kapcsolati rendszerünk, stb.) „építőkockáival”, elfogadjuk a kapott üzeneteket, lebontjuk az elakadásokat, és újrarendezzük a kockákat.
Csoportlétszám: 4-5 fő, részvételi díj: 7.000 Ft
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Március 28. (szombat) – 16:00-19:00 óra- Segítsd világra álmaidat – tudatos teremtés workshop
Gyakorlatokkal megyünk tovább a tudatos teremtés útján. Tovább oldjuk mindazt, ami leginkább akadályoz terveid megvalósításában. Aktualizálunk, módosítunk, újrahangolunk.
A program díja: 7.000 Ft
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Bejelentkezés alapján – KoroKan masszázs
Az energiavezetékek mentén található akupunktúrás pontokat nyomó-gyúró-simító fogásokkal stimulálva oldódnak a blokkok, testi, lelki és mentális szinten is beindulnak az öngyógyító folyamatok.
Bejelentkezés: Bozsik Johanna, 70-364-8558, e-mail: hannaplusz@gmail.com

Bejelentkezés alapján – Egyéni hangtál kezelés és spirituális tanácsadás
A hangtál kezelés elcsendesíti az elmét, így a stresszes, feszült állapotokat segíti megnyugtatni, oldani. A hangfürdő ajánlott akkor is, ha betegségeinken, lelki problémáinkon szeretnénk változtatni, gyógyulni.
Bejelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 e-mail: lelekfakedves@gmail.com

Bejelentkezés alapján – Egyéni családállítás és egyéni LÉLEKmegOLDÁSOK
Tanácsadás a spirituális választerápia (SVT), a Hellinger-féle család- és rendszerállítás, az ultrarövid terápia, a mátrixenergetika és az ontológiai coaching egyéni kombinációjával.
Bejelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

 A programok helyszíne a Lélekfa Központ (1194 Budapest, Ady Endre út 97-99., F épület, 05 kapucsengő, BEJÁRAT a Jáhn F. u-ból!!!)
Szeretettel: a Lélekfa Központ segítői