A Lélekfa Központ januári programjai

Január 8. (szerda) és január 13. (hétfő) – időpont egyeztetés alapján – Egyéni család- és rendszerállítás,  LÉLEKmegOLDÁSOK egyéni konzultáció
Az új év új lehetőségeket, de új kérdéseket is hoz. Az egyéni tanácsadás során kérdéseidre megkeressük a Te válaszaidat.
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Január 12. (vasárnap) – 18:00-19:00 óra- Újévi hangfürdő
Az új évet új energiákkal, célokkal indítjuk, minden részünket megtámogató hangrezgések segítik a teremtő gondolatok elindítását a megvalósulás felé.
A hangfürdő egy különleges élmény, relaxáló, tisztító és feltöltő hatásaival emeli a rezgésszintet, harmóniát teremt a finom és fizikai testeinkben.
A program hozzájárulási díja: 3000 Ft.
Érdeklődés és jelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 , lelekfakedves@gmail.com

Január 19. (vasárnap) – 10:00-kb.16:00 óra- Család- és rendszerállítás: Morfovarázs-nap
Ha úgy érzed, az új év lehetne jobb is, mint az előző volt, kezdd el átalakítani az életedben ható energiákat. Legyen az kapcsolati, egészségi, anyagi kérdés, tekints rá a Morfovarázs/Családállítás segítségével: hol van az elakadás, miért nem működik, mit tehetnék, hogy megváltozzon, stb? Amennyiben „csupán” döntés előtt állsz, vagy a 2020-as évre vonatkozólag átfogó kérdésed van, a Morfovarázs abban is segítségedre lehet, hogy tiszta képet kapj, merre indulj tovább, mi szolgálja a legfőbb javadat.
A Morfovarázs-napon a Hellinger-féle család- és rendszerállítást a spirituális választerápiával egészítjük ki.
Részvételi díj állítóként: 16.000 Ft
Szereplőként ingyenesen kipróbálhatod, megtapasztalhatod
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Január 20. (hétfő) – időpont egyeztetés alapján –LÉLEKmegOLDÁSOK egyéni konzultáció
A tanácsadás során célom, hogy felismerd a jelenlegi helyzeted mintáit, korlátozó tényezőit, és elindulj a változás útján.
A tanácsadás során alkalmazott módszereket mindig a helyzethez és Hozzád illően választom meg, a spirituális választerápia (SVT), a Morfovarázs család- és rendszerállítás, a coaching és a mátrixenergetika módszereivel dolgozunk. Megbeszéljük azt is, hogy miről érdemes innentől kezdve másképp gondolkodnod, beszélned, mit érdemes másképp tenned, ezzel is segítve változásodat.
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

Január 22. (szerda) – 18:00-20:00 – A te életed egyenesben van?
Kahi Healing előadás a gerincoszlopról, életünk alappilléréről. A gerincoszlop az életed tartóoszlopa, s egyben az érzelmi emlékek tárolóhelye. Megtudhatod, hogy a fogantatás- a születés-, valamint a gyermekkor eseményei hogyan befolyásolják az életed, hogyan jelentkezik ennek hatása később a mozgásrendszeredben.
Most ingyenesen kipróbálhatod, megtapasztalhatod
Érdeklődés, jelentkezés: Kovács Katalin, 30-697-2977, lkovikati@gmail.com

Január 26. (szombat) – 16:00-19:00 óra- Teremtői tábla – számmisztika
Milyen lehetőségeket tartogat számodra az új esztendő? Milyen álmokat és célokat tűztél ki erre az évre? Születésed dátuma és a 2020-as év számának együttes jelentései, energetikája segíti, hogy mire figyelj, mi az, ami támogat téged ebben az évben. Teremtői tábla készítése vaszati térrendezés, yantrák segítségével. Amit el tudsz képzelni /képed van róla/, képes vagy rá, hogy megteremtsd! Gyermeki énedet hívjuk segítségül, hogy alkotó-kreatív tevékenységgel hozzuk létre „teremtő táblánkat”. Minden eszközt biztosítok. Ha egyedi képet, fotót szeretnél, kérlek hozd el magaddal! A program díja 7000 Ft/fő. Ha valaki szeretne 2020-ra egyéni ráhangoltságú számmisztikai elemzést /8000Ft/ , akkor a születési dátumát, nevét küldje el emailben az alábbi címre legkésőbb január 20-ig.
Érdeklődés és jelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 , lelekfakedves@gmail.com