A Lélekfa Központ novemberi programjai

November 6. (szerda) – 18:00-21:00 óra – JÁTÉK az egészségért
Neked ajánlom ezt a programot, ha betegséged, testi tüneteid mögé szeretnél látni. Testképzavar, betegségek, testi tünetek, amelyeknek nem sikerül megtalálni az okát – adj még egy esélyt a változásnak! A játékban a minket körülvevő információs mezőt hívjuk segítségül. Testrészeink megjelenítésével analógiákat keresünk, felvesszük a kapcsolatot saját magunk (testünk, érzelmeink, kapcsolati rendszerünk, stb.) „építőkockáival”, elfogadjuk a kapott üzeneteket, lebontjuk az elakadásokat, és újrarendezzük a kockákat.
Csoportlétszám: 4-5 fő, részvételi díj: 7.000 Ft
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

November 10. (vasárnap) – 10:00-kb.16:00 óra- Család- és rendszerállítás: Morfovarázs-nap
A Hellinger-féle család- és rendszerállítás kiegészítve a spirituális választerápiával.
Őseink jelen vannak külső vonásainkban, szokásainkban, hitrendszereinkben – és lelkünkben is ott lehet az ő sorsuk lenyomata. Ezek a családi minták többnyire nem tudatosulnak, mégis láthatatlan szálakon keresztül működtetnek bennünket. A családállítás módszere láthatóvá  teszi ezeket az összefüggéseket. A felismerésen és korrekción keresztül jutunk el a minták átalakításához.
Részvételi díj állítóként: 15.000 Ft
Szereplőként ingyenesen kipróbálhatod, megtapasztalhatod
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

November 13. (szerda) – 18:00-20:00 – Hogyan hatnak őseid az életedre? Kahi Healing előadás
Elégedetlen vagy önmagaddal? Nem működnek a párkapcsolataid? Nem érzed jól magad a munkahelyeden? Ugyanazokkal a nehézségekkel találod szembe magad, amelyekkel már a szüleid és a nagyszüleid is küzdöttek? Érzed, hogy valami gond van, de nem látod, hogy hol az elakadás…?
Lehet, hogy egyszerűbb, mint gondolnád – gyere, és hallgasd meg ingyenes előadásunkat és tapasztald meg a varázslatos Kahi érintést.
Most ingyenesen kipróbálhatod, megtapasztalhatod
Érdeklődés, jelentkezés: Kovács Katalin, 30-697-2977, lkovikati@gmail.com

November 20. (szerda) – 18:00-21:00 óra – JÁTÉK az egészségért
Neked ajánlom ezt a programot, ha betegséged, testi tüneteid mögé szeretnél látni. Felszabadult, mégis komoly „játék”, amelyben a minket körülvevő információs mezőt hívjuk segítségül. Testrészeink megjelenítésével analógiákat keresünk, felvesszük a kapcsolatot saját magunk (testünk, érzelmeink, kapcsolati rendszerünk, stb.) „építőkockáival”, elfogadjuk a kapott üzeneteket, lebontjuk az elakadásokat, és újrarendezzük a kockákat.
Csoportlétszám: 4-5 fő, részvételi díj: 7.000 Ft
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com

November 22. (péntek) – 18:00-20:30 óra- A szív csodálatos birodalma
Vezetett meditációval a szív szakrális belső teréhez utazunk, a szív-egyedi-fénymagjába. Innen intuíciód (felsőbb Lelked) üzeneteire nyílik meg az érzékelés. A meditációt kristályokkal , sámándobbal, saját hangunk rezgéseivel támogatjuk, erősítjük.
A program 2,5 órás , a hozzájárulás 5000 Ft.
Érdeklődés és jelentkezés: Szilassy Katica, 30-768-7997 , lelekfakedves@gmail.com

November 24. (vasárnap) – 10:00-kb.16:00 óra- Család- és rendszerállítás: Morfovarázs-nap – kihelyezett program a Napliget Központban, Gyömrőn
Szereplőként ingyenesen kipróbálhatod, megtapasztalhatod
Érdeklődés, jelentkezés: Nevihostényi Éva, 30-488-3294, nevihostenyi@gmail.com